Connect with us

15 lucruri care te fac IREZISTIBILĂ pentru BĂRBAȚI

FASHION & BEAUTY

15 lucruri care te fac IREZISTIBILĂ pentru BĂRBAȚI

Ai vrea să îi atragi mai ușor atenția bărbatului de care îți place? Aceste 15 idei te vor ajuta!

De multe ori poate părea că gusturile bărbaţilor sunt foarte greu de descifrat, însă există câteva lucruri pe care noi, femeile, le facem şi cărora ei nu le pot rezista. Nu trebuie să îţi schimbi modul de viaţă sau să renunţi la lucrurile care te caracterizează pentru a-i face plăcere unui bărbat, însă aceste gesturi simple te vor face să îi atragi atenţia şi să te faci remarcată!

1. O femeie care îşi muscă uşor buza

lip-bite

S-a dovedit că acest gest îi face pe bărbaţi să simtă afceţiune faţă de tine, întrucât copiii mici obişnuiesc să îl facă atunci când sunt încântaţi sau speriaţi. Pe lângă acest lucru, îi vei atrage atenţia asupra buzelor tale şi îl vei face să vrea să te sărute.

2. Pielea fină

cellulite-massage-for-beautiful-legs-620x415

Nu există nimic mai sexy decât o femeie cu pielea extrem de fină, altfel femeile romane sau egiptene nu ar fi avut niciun motiv să treacă prin procese extrem de dureroase pentru a-şi elimina părul de pe corp încă din antichitate.

3. O coafură bine definită

bd10c348f74400552872348b6b428cc6

În primul rând, o astfel de coafură îţi transformă întregul look, dându-ţi o alură de femeie de afaceri sau aflată într-o poziţie de conducere. De asemenea, purtarea părului ridicat îţi va scoate în evidenţă gâtul şi zona umerilor şi a claviculelor, despre care se ştie că pot fi foarte atrăgătoare pentru bărbaţi!

4. Un look neobişnuit

Atunci când un bărbat vede o femeie care iese în evidenţă, va simţi nevoia de a ajunge să o cunoască mai bine. Persoanele creative şi deosebite îi atrag mereu pe cei din jur. Tatuajele sau o culoare neobişnuită a părului pot fi un motiv minunat pentru a începe o conversaţie.

5. O femeie care poartă cămaşa unui bărbat

4355888_orig

Bărbaţilor le place să le acorzi importanţă şi atenţie aşa că, atunci când vei alege să îi porţi hainele în văzul celorlalţi, se va simţi foarte flatat. Pe lângă asta, o femeie îmbrăcată într-o cămaşă clasică albă va arăta mereu foarte sexy!

6. O privire peste umăr

O privire misterioasă aruncată peste umăr transmite mereu nişte senzaţii magice! Acest gest este foarte răspândit în domeniul publicităţii datorită efectului pe care îl are asupra privitorului, aşa că multe dintre reclame aleg să folosească acest gen de imagine în campaniile lor.

7. Încrederea în sine

Atunci când o femeie care ştie că este frumoasă şi interesantă intră într-o cameră, ea va atrage imediat atenţia tuturor celor prezenţi. Este foarte important să nu laşi însă această încredere în sine să preia controlul şi să se transforme în aroganţă, întrucât acest lucru te va face respingătoare.

8. Hainele cu umerii goi

Umerii goi îi vor face pe cei din jurul tău să îşi dorească să te îmbrăţişeze şi protejeze. Hainele care lasă la vedere această parte a corpului te fac să pari mai delicată şi mai senzuală.

9. O femeie care ştie să meargă pe tocuri

Anumitor femei nu le plac tocurile, în timp ce altele nu şi-ar imagina o zi din viaţa lor fără ele. Însă în cazul în care o femeie decide să poarte tocuri înalte, ea trebuie să fie sigură pe mersul său, emanând încredere în sine! În cazul în care vei fi ezitantă, imaginea ta va fi una distrusă şi, deşi vei atrage atenţia, nu o vei face într-un mod pozitiv.

10. O voce sexy

Bărbaţii vor fi mereu fermecaţi de o voce senzuală şi delicată. Încearcă să nu vorbeşti foarte tare când eşti în preajma unui băiat, vocea ta trebuie să fie calmă şi relaxată.

11. Buzele pline

flawless-lips

Buzele pline şi senzuale sunt una dintre cele mai atrăgătoare trăsături ale unei femei. În cazul în care nu ai fost lăsată de la natură cu astfel de buze, poţi vedea aici cum să îţi faci buzele să pară mai mari. Aminteşte-ţi însă că nu trebuie să exagerezi în niciun fel, accentuează-ţi buzele cu o culoare care să te pună în valoare şi zâmbeşte cât mai mult!

12. Eleganța

Eleganța unei femei trebuie să fie reprezentată de un echilibru perfect între a-ţi ascunde senzualitatea şi a o şocate în evidenţă. Alegerea accesoriilor, mersul, gesturile şi vorbele îţi vor da şi ele un plus de eleganță.

13. Machiajul natural

Majoritea omaneilor tind să aprecieze frumuseţea naturală, aşa că machiajul trebuie doar să te pună în valoare, nu să îţi acopere trăsăturile sau să ţi le modifice. Încearcă să îţi acoperi micile imperfecţiuni precum roşeaţa sau coşurile cu un fond de ten, adaugă un strat de mascara şi un gloss şi vei arăta minunat!

14. Ochelarii

Ochelarii îţi dau un aer strict şi inabordabil care îi va face pe bărbaţi să fie atraşi de tine ca de un magnet! În plus, ei pot fi un accesoriu minunat care poate spune multe despre tine, poţi alege rame colorate sau interesante care să atragă atenţia.

15. Râsul sincer şi zâmbetele

smiling-woman-big

Multe fete se tem că un zâmbet larg le poate strica imaginea, însă bărbaţii adoră să vadă o femeie râzând şi zâmbind. Aceştia vor fi atraşi de buna-dispoziţie a ta şi vor vrrea să petreacă timp în jurul tău.

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus