Connect with us

Cum îți ALEGI corect LENJERIA intimă

FASHION & BEAUTY

Cum îți ALEGI corect LENJERIA intimă

Te-ai întrebat vreodată ce lenjerie ți se potrivește? Află din acest articol!

Indiferent dacă eşti sau nu conştientă de puterea lenjeriei şi de magnetismul pe care ea îl poate declanşa sau dacă o foloseşti pentru a fi mai atrăgătoare, pentru a-ţi evidenţia frumuseţea naturală sau pentru a seduce, alegerea lenjeriei tale va spune multe despre tine. Analizează aceste 6 tipuri diferite de lenjerie şi încearcă să vezi care dintre ele ţi se potriveşte.

Fata cuminte

3716703d8c5a25baaed35a47ac152c44

 

Lenjeria de fată cuminte este simbolul simplităţii şi scoate în evidenţă fumuseţea naturală a fiecărei fete. Acest tip de lenjerie este în general nestructurat, piesele fiind moi şi delicate. Fetei care poartă acest tip de lenjerie îi place să fie sofisticată, însă nu exagerează în efortul pe care îl depune atunci când îşi alege lenjeria în fiecare dimineaţă. Important pentru ea este să arate bine şi să se simtă bine.

Fetele cuminţi sunt foare practice şi se orientează spre eficiență şi utilitate. Ele pun mult accent pe frumuseţea interioară, iar corsetele şi portjartierele nu sunt genul lor.

Fata romantică

d55f7ae705ebebbaa8a0017c8918b327

 

Dacă eşti romantică, atunci lenjeria ta intimă va exprima în mod nemijlocit acest lucru. Eşti o persoană care este elegantă şi senzuală, lenjeria ta va fi în culori pastelate şi accesorizată cu dantelă. De asemenea, culorile închise precum vişiniul sau albastru marin te vor putea pune foarte bine în valoare în anumite momente. Lenjeria ta preferată este delicată şi specială. Eşti înclinată spre modelele clasice.

Fata curajoasă

0540123012aaca0e89d9b71b7907724a

 

Această fată iubeşte să îi facă pe ceilalţi să fie interesaţi de ea. Emani încredere, lux şi pasiune. Îţi place să te îmbraci elegant şi să te inspiri din stilul vedetelor sofisticate de la Hollywood. Nu te deranjează să pierzi mai mult timp pentru a te asigura că arăţi perfect. Lenjeria ta preferată este din mătase sau dantelă, fiind de foarte bună calitate. Pentru tine este foarte important să fii mereu pregătită pentru o noapte romantică cu un actor celebru.

Fata provocatoare

9af12d9bf74a9de12b25f335f285ffc1

 

Fata cu personalitate provocatoare emană sexualitate. Ea este încrezătoare în corpul ei şi este extrem de senzuală în mod natural. Ea va plasa atenţia asupra ei indiferent de circumstanţe. Fata provocatoare poate fi întruchiparea oricărei femei normale, voluptoase, irezistibile, senzuale. Ea adoră dansurile porvocatoare, sexualitatea perioadei burlesque şi alege lenjerie care să o pună în valoare. Din garderoba ei nu vor lipsi corstele, jartierele, mănuşile şi tocurile înalte.

Fata băieţoasă

4676381b5ffa05af079bcc6b1c83b9cf

 

Prioritatea acestei fete este libertatea de mişcare. Ea vrea să rămână la lucruri simple, nu acordă multă atenţie culorilor sau modelelor pieselor, însă va aprecia calitatea şi versatilitatea pieselor. Confortul va fi principala trăsătură a pieselor sale de lenjerie. De multe ori ea poate fi prea conservatoare, punând mai mult preţ pe caracterul pieselor decât pe estetica lor.

Fata fetişistă

2001a326caebe2ddd24dc6820c136627

 

Dacă eşti fata fetișită, atunci emani încredere, sexualitate şi erotism. Estetica ta este construită în jurul îndrăznelii, a excesului şi a dominării. Alegerea ta de lenjerie intimă este una extrem de extrovertită, nu te temi să încerci lucruri noi. Orice fel de accesoriu va putea fi încorporat cu succes în ţinutele tale. Eşti o persoană care adoră să provoace şi să încânte.

Dacă te recunoşti într-una dintre aceste personalităţi de lenjerie, nu ezita să te îmbraci într-un mod care să ţi se potrivească şi prin care să reuşeşti să îţi pui în valoare sexualitatea ta înnăscută. Ţine minte că cel mai important aspect al lenjeriei este că te va face să te simţi încrezătoare şi sexy, aşa că alege piesele care să te avantajeze şi să te complimenteze.

 

Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Urmărește-ne pe Facebook

Populare

Etichete

Sus